Interieurontwerp Bouwmanagementbureau

  • 1
  • 2
  • 3

Interieurontwerp Bouwmanagementbureau

Kalque heeft een interieurontwerp gemaakt voor Bouwgrip BV, te Schiedam.

Omdat het kantoor door een wand wordt gescheiden heeft Kalque een aantal verbindende elementen gebruikt om het een geheel te laten vormen dat licht en bruikbaar is.

Er is een tweede doorbraak gemaakt aan het einde van de wand en met schuifdeuren zijn beide te sluiten. Over de gehele lengte is er een hoogglans witte kastenwand geplaatst, die licht reflecteert in de ruimte.

De wand die nu in de ruimte staat en niet langer de scheiding van de ruimte is wordt oranje geschilderd. Aan de entree zijde bevindt zich aan deze wand de vergadertafel, die wordt gemarkeerd door licht en afwijkende materialisatie op de vloer.

De keuken wordt uitgevoerd in RVS en is een blikvanger in de diepe ruimte naast de entree. Ook hier speelt verlichting een belangrijke rol.

De ruimte is representatief en functioneel en doet recht aan de bouwmanagers van Bouwgrip.

verbouwing pakhuis tot woning
restauratie nijmegen
Interieur Ontwerp Kalque, Jouri Kalkhoven