Prijsvraag ontwerp manege en restauratieplan te Groningen

  • 1
  • 2

Prijsvraag ontwerp manege en restauratieplan te Groningen

Het betreft een door een particulier uitgeschreven prijsvraag.

Het ontwerp voorziet in een restauratie van het woondeel in de boerderij. Een moderne Deel daarachter, met veel licht, en uitzicht over de manege. Zo gepositioneerd dat bezoekers van de manege wel in het zicht zijn, maar niet tot overlast. De open achterzijde met glas en een overstek zorgt voor een prettige plek bij alle weer soorten, de opening aan de zijde zorgt voor een heerlijk uitzicht over de landerijen aan de andere zijde.

De manege heeft een klassieke uitstraling maar is voorzien van een aantal multifunctionele aspecten en ruim daglicht. En zorgt voor bescherming van de paarden en de mensen bij zowel zon als regen. door overstekken en vouwdeuren is een hele strook rondom de manege beschermd en geeft de mogelijk te schuilen voor zowel mens als dier.

Kalque: ontwerp en idee

Status: geen

duurzame woning nieuwbouw
stedenbouwkundig plan rockanje