Restauratie villa de Valkerij

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Restauratie villa de Valkerij

Restauratie villa te Aerdenhout, geheel gerenoveerd, gerestaureerd in 2011. Nieuwe indelingen op de begane grond en eerste verdieping. Nieuwe openingen in keuken en werkkamer. Resultaat een zeer lichte, prettige woning in de rustige omgeving van Bloemendaal, Aerdenhout.

De serre is vernieuwd volgens de oorspronkelijke opbouw en de opbouw is bijpassend ontwikkeld. Daarmee heeft dit landhuis zijn connectie met de natuur terug en kan het erf en het huis met open keuken volop benut worden. De oorspronkelijke kleurstelling is teruggebracht en de kozijnen vernieuwd. Bovendien is er meer ruimte ontstaan en is het gebruik makkelijker geworden.

Kalque heeft het ontwerp en de technische omschrijving opgesteld. De uitvoering is overgelaten aan de aannemer. Die er met zorgvuldige hand aan gewerkt heeft.

 

Opgeleverd in 2011.

Te Aerdenhout.

restauratie architect
dijkwoning
verbouwing pakhuis tot woning