SO Revitalisering kantoor Spijkenisse

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SO Revitalisering kantoor Spijkenisse

Kalque heeft het renovatie schetsontwerp opgesteld voor een kantoorpand uit 1988.Het betreft ideevorming over de aanpak van de gevel om de uitstraling te verbeteren. Herverdeling van de plint en het opnieuw ontwerp van de entree en het entreegebied.

Met het ontwerp wordt het kantoor pand nieuw elan in geblazen, kleuren en herindeling maken het pand een stuk aantrekkelijker en maken hergebruik in stijl mogelijk. Het concept van de verlopende kleuren is door kalque opgezet. Kalque is verder betrokken geweest bij het project met assistentie.

Tevens zorgt de renovatie voor het aantrekken van ondernemers uit de omgeving. En maakt de route langs het gebouw naar het centrum van Spijkenisse aantrekkelijker. De opvolgende fases zijn uitgevoerd door Ruoff architecten.

Opdracht: Maasdelta, Bouwgrip

verbouwing pakhuis tot woning
duurzame woning nieuwbouw